Links


Handige links voor leerlingen:

Veilig Leren Lezen (VLL)
Veilig Leren Lezen is de meest gebruikte leesmethode voor aanvankelijk lezen en taal in het basisonderwijs.
Op de website vind je informatie voor je ouders over wat je op school leert. Ook kun je hier samen met je ouders spelletjes spelen.

Nieuws uit de natuur
Een website over de inhoud van het tv-programma, natuurnieuwtjes, spelletjes en activiteiten.

Kennisnet
Kies je groep en doe leuke leerspelletjes.

VVN-verkeersexamen
Op de website van 3VO kun je je goed voorbereiden op je verkeersexamen.

Rekenweb
Ga voor allerlei leuke rekenspelletjes ga je naar naar Rekenweb.

De blauwe planeet
De blauwe planeet is een onze aardrijkskundemethode voor groep 3 tot en met 8. Zit je in groep 5, 6, 7 en 8, dan vind op deze website leuke opdrachten bij de hoofdstukken van de aardrijkskundemethode De blauwe planeet.

 

Handige links voor ouders:

Ouders & Coo
Ouders & Coo is de landelijke vereniging voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden (MR) in het christelijk en oecumenisch onderwijs. De vereniging biedt u ondersteuning, voorlichting en advies op het gebied van opvoeding en onderwijs. Ook behartigt de vereniging ouderbelangen en voert overleg met de overheid.

Inspectie van het Onderwijs
De Inspectie van het Onderwijs ziet toe op de kwaliteit van het onderwijs en valt onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. U vindt op de website van de Inspectie van het Onderwijs onder meer de beoordeling van de inspectie over scholen, de zogenoemde kwaliteitskaarten.

Buitenschoolse opvang ‘De Kinderkamer’
Buitenschoolse opvang ‘De Kinderkamer’ in Vuren is een particulier initiatief van Jacqueline van Herwijnen. Zij is deskundig op het gebied van de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van kinderen. BSO De Kinderkamer biedt ouders de mogelijkheid om hun arbeid- en zorgtaken op verantwoorde wijze te combineren. Zij biedt 51 weken per jaar opvang van maandag tot vrijdag. Ook tijdens schoolvakanties en studiedagen van de school is opvang mogelijk.

Wanneer u geïnteresseerd bent in BSO voor uw kinderen, kunt u op school een brochure van de BSO vragen of u bezoekt de website van De Kinderkamer.

Voor een informatiepakket of een rondleiding belt u naar Jacqueline van Herwijnen (0183) 66 13 48 of u mailt naar info@kinderkamer-vuren.nl

 

 


Webdevelopment: ONMEDIA