Leden MR


Wilma van D

Beste ouders en/of verzorgers,

Als voorzitter van de medezeggenschapsraad (MR) van CBS Het Kompas wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Wilma van Dusseldorp-Schreurs, getrouwd met Hennes Schreurs en moeder van Thijmen (VO) en Eline (gr. 8). In het dagelijks leven ben ik parttime werkzaam binnen de gezondheidszorg.

Ik vind het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Middels het lidmaatschap van de MR zal ik, als vertegenwoordiger van de ouders, meedenken over het beleid en ontwikkeling van de school en de kwaliteit van het onderwijs.

De MR is een belangrijke schakel tussen ouders en kinderen aan de ene kant en de school aan de andere kant. Daarom is het voor de MR heel belangrijk te weten wat er leeft onder ouders, kinderen, maar ook leerkrachten. Dus als u hierover een opmerking, vraag of idee heeft, laat het ons weten.

Mijn streven is om samen met de directie, personeel en ouders onze kinderen een goede en veilige basis te geven, zodat zij vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.

 

Mijn naam is Mark van Wingerden, samenwonend met Linda van Garderen en vader van Zoey (groep 5), Puck (groep 2) en Guusje. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Hoofd Bedrijfsbureau bij Strematek in Vuren, waar we dak- en gevelelementen ontwerpen en produceren voor diverse bouwprojecten.

Ik ben van mening dat het belangrijk is dat ouders betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Als vader van nu 2 en straks 3 kinderen op Het Kompas lijkt het me nu dan ook het juiste moment om de daad bij het woord te voegen.
Vanuit de MR meedenken over het te voeren beleid van Het Kompas spreekt mij aan en ik hoop hier mijn bijdrage te kunnen leveren namens de ouders.

Met vriendelijke groet,

Mark van Wingerden

 

Mijn naam is Margo ter Wal, IB-er (intern begeleider) op CBS Het Kompas. Namens het personeel van Het kompas ben ik lid van de MR (secretaris). Ik vind het een uitdaging om samen met het andere teamlid en met de oudergeleding van de MR beleidszaken te volgen en de directie advies en/of instemming te geven indien nodig.

 

 


Webdevelopment: ONMEDIA